Wednesday 7 August 2013




CERERE DE SPONSORIZARE
         
Participare MARATHON DES SABLES 2014


Stimate domnule / doamnă, 

Mă numesc Cernica Tandin Nicolae, am 39 de ani și sunt din Suceava. Sunt căsătorit, am trei copii, sunt angajat de mai bine de 7 ani în cadrul firmei Marelvi Impex, din Rădăuți, în funcția de product manager. Pe parcursul timpului activitățile sportive și, în mare măsură, atletismul, au constituit o parte importantă a vieții mele. Am participat și particip în continuare la maratoane și alergări montane (Maraton Apuseni, Maraton Retezat, e.t.c.). Inspirat de gestul unui conațional, care a alergat 250 de km prin desertul Sahara pentru a strânge fonduri destinate echipării secției de pediatrie (cardiologie) a unui spital din București, doresc să-i urmez exemplu și să termin aceeași cursă – ediția din 2014 – tot în sprijinul unui proiect caritabil/social. Am inițiat în acest sens discuții cu Asociația Salvați Copii, Suceava.

Maratonul nisipurilor (MdS sau Maratonul Saharei) este un ultra-maraton ce se desfășoară pe parcursul a șase zile și aproximativ 250 km, echivalentul aproximativ a șase lungimi de maraton standard, într-unul dintre cele mai neospitaliere ținuturi – deșertul Sahara (sudul Marocului). Cea mai lunga etapa este de 91 km (începând din 2009). Este considerată  a fi cea mai dificilă cursă de anduranță din lume - datorită condițiilor de participare: temperaturi extreme (+45/+50 grade ziua, -3/-2 grade pe timpul nopții), organizatorii asigură doar apa, și aceasta în cantitate limitată, serviciile medicale și un loc într-un cort pentru somnul de noapte. Toate celelalte, inclusiv mâncarea, trebuie duse în rucsac, pe tot parcursul cursei. Asta înseamnă aproximativ 15 kg în plus.

A 29-a ediție a MARATHON DES SABLES se va desfășura în perioada 04 - 14 Aprilie 2014 și va reuni aproximativ 1.300 de competitori.

Am nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a reuși in acest proiect, având în vedere faptul că valoarea aproximativă totală a costurilor (taxa înscriere, transport, antrenament și echipament)  se ridică undeva la 5.000 euro. Orice sumă este binevenită și va fi cheltuita cu folos. Banii care vor rămâne în conturile mai jos menționate, după acoperirea tuturor cheltuielilor, vor fi redirecționați către susținerea proiectului social.

Cont LEI: RO13 BACX 0000 0004 4508 4001, deschis la UniCredit Tiriac Bank, sucursala Suceava
Cont EURO: RO40 BACX 0000 0004 4508 4000, deschis la UniCredit Tiriac Bank, sucursala Suceava

Va multumesc anticipat.                 
           
                        
Cernica Tandin Nicolae
Add caption

No comments:

Post a Comment